Betalingen

In BRIXXonline kun je betalingen gemakkelijk verwerken door een directe koppeling met je bankrekening(en) via de integratie met Bizcuit. Ook is het mogelijk om je MT940 dagafschriften van de bank in te lezen. Onze software voor vastgoedbeheer matcht de openstaande posten in het systeem met de ontvangen betalingen en biedt je een overzicht van welke huurders hebben betaald en welke huurders nog aangemaand moeten worden. Alles bij elkaar in één oogopslag: dat bespaart je veel tijd en geld!

iDEAL-betaallink mogelijk

Per huurder kun je instellen of deze een factuur per mail krijgt. Dankzij de Mollie-integratie kun je in deze digitale factuur direct een iDEAL-betaallink toevoegen. Voor de huurder zijn alle facturen snel en handig in te zien in het huurdersportaal. Ook de betaalstatus staat hierbij.

Geautomatiseerde servicekostenafrekeningen

Daarnaast maakt BRIXXonline geautomatiseerde servicekostenafrekeningen. Dat kan een gespecificeerde debetfactuur zijn wanneer de huurder moet bijbetalen of een creditfactuur wanneer de huurder geld terugkrijgt.

Herinneringen sturen

Wanneer huurders niet op tijd hebben betaald, krijg je daar een melding van op het dashboard. Klik hierop om het overzicht te zien van de nog openstaande facturen. Op deze pagina kun je (in bulk) akkoord geven voor het versturen van herinneringen, vanzelfsprekend opgemaakt in de huisstijl van je organisatie.

Volgens de WIK

Je kunt zelf instellen hoeveel dagen na de vervaldatum van de factuur je de eerste herinnering wilt sturen, hoeveel dagen daaropvolgend je de tweede herinnering wilt sturen en of je incassokosten in rekening wilt brengen. De standaard configuratie in BRIXXonline volgt de Wet Incassokosten (WIK).
Om aan te sluiten op de gemaakte afspraken binnen jouw huurovereenkomsten zijn ook andere configuraties mogelijk.

Koppelingen met boekhoudsystemen

Er zijn diverse API-koppelingen met boekhoudsystemen beschikbaar waarmee je debiteuren, facturen, betalingen en kosten volledig automatisch kunt synchroniseren. Wanneer een huurder in BRIXXonline wordt toegevoegd, wordt deze huurder door de koppeling automatisch als debiteur in het boekhoudsysteem aangemaakt. Hetzelfde geldt voor dienstverleners; deze worden automatisch als crediteur in het boekhoudsysteem toegevoegd.

Vragen over betalingen met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.