Efficiënte vastgoedbeheer software waarmee je tijd bespaart.

BRIXXonline vereenvoudigt je vastgoedbeheer met geavanceerde software, zodat jij efficiënter werkt en meer tijd overhoudt voor wat je echt leuk vindt.

Ruim 2700
gebruikers werken met BRIXXonline.

De voordelen van vastgoedbeheer software

Alles overzichtelijk op één plek, dat is de belangrijkste reden om te gaan werken met vastgoedbeheer software. Veel vastgoedbeheerders werken nog met veel verschillende systemen of zelfs Excellijsten. Krijg weer grip op je vastgoed en werk efficiënter. Software voor vastgoedbeheer levert nog meer voordelen op.

 • Je werkt nauwkeuriger
 • Je krijgt inzicht en overzicht van al je objecten.
 • De repetitieve taken worden geautomatiseerd.
 • Diverse koppelingen mogelijk met aanpalende systemen.
 • Al je vastgoedgegevens en -documenten zijn overal bereikbaar.

Waarom kiezen voor BRIXXonline?

Een online tool waarin je als belegger of vastgoedbeheer alles kunt regelen, moet makkelijk in gebruik zijn en taken uit handen nemen. Vanuit die gedachte is BRIXXonline ontworpen. Onze software vastgoedbeheer maakt je leven makkelijker. Dit komt door:

 • Administratieve automatiseringen. Het systeem heeft een tal van functies die veel handmatig werk uit handen neemt. Huurindexatie, servicekosten afrekeningen en huurovereenkomsten genereren, het wordt allemaal geautomatiseerd.
 • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve software. Het is niet moeilijk om als nieuwe gebruiker met het systeem aan de slag te gaan. Bovendien krijg je als nieuwe gebruiker een korte cursus waarna je direct overweg kan met onze software.
 • Overzichtelijk dashboard. Wanneer je inlogt in je omgeving krijg je inzicht in alle lopende zaken. In het dashboard ontvang je meldingen over facturen, herinneringen, mails, relaties en meer. Op een landkaart zie je in één oogopslag al je objecten.
 • Persoonlijk contact met service. Wij begeleiden je met een cursus en hebben een helpdesk die je helpt met al je vragen. Onze software groeit mee met vastgoedbeheerders. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt en blijven nieuwe functionaliteiten ontwikkelen.

De belangrijkste functies van onze vastgoedbeheer software

Doordat onze software voor vastgoedbeheer is ontworpen met de behoeften van onze klanten in gedachten weten we welke functionaliteiten voor jou als vastgoedbeheerder onmisbaar zijn. We leggen je hieronder de belangrijkste functies uit.

Indexeren

Meer over deze functie

Servicekosten-afrekening

Meer over deze functie

Ticketsysteem

Meer over deze functie

Automatische huurindexatie: verminder fouten

We noemden het net al. Bijna elke vastgoedbeheerder ziet op tegen de huurindexatie. Onze software voor vastgoedbeheer automatiseert het huurindexatieproces. Dit betekent dat huurprijzen automatisch worden aangepast aan de hand van de laatst geldende indexatiepercentages of je eigen formules. Je hoeft niet langer handmatig berekeningen uit te voeren of updates door te voeren. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd en vermindert foutmarges.

Vastgoedgegevens en -documenten overal bereikbaar

Ben je soms uren aan het zoeken naar gegevens en documenten, omdat deze op verschillende plekken worden bewaard? Of omdat iedere medewerker zijn eigen administratie heeft die niet voor iedereen toegankelijk is? Met onze vastgoedbeheer software zijn gegevens en documenten centraal opgeslagen en overal online bereikbaar. Zo gaat er geen tijd verloren en kun jij bezig blijven met je core business.

Wil je meer inzicht in de prestatie van je vastgoed of kost het veel tijd om informatie in een rapportage te verwerken? Het overzichtelijke dashboard in onze vastgoedbeheer software geeft realtime-inzicht in onder andere de bezettingsgraad, verhuuromzet en de totale exploitatie van je portefeuilles.

Servicekosten afrekenen met vastgoed software

Het afrekenen van servicekosten is een flinke klus. Als je een voorschot op de servicekosten in rekening brengt bij huurders, kun je de voorschotbedragen in BRIXXonline eenvoudig afrekenen met de werkelijk gemaakte kosten. Ons systeem berekent automatisch de verdeling van de kosten op basis van het door jou ingevoerde ratio. Dit maakt het afrekenen van servicekosten transparant en eerlijk voor alle partijen, zonder dat dit veel werk kost. Bovendien houdt BRIXXonline rekening met bezetting en leegstand.

Efficiënte communicatie met je huurders: online klantportaal

Gaat jouw tijd verloren aan de communicatie met huurders? In het online klantportaal van BRIXXonline kunnen huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen en facturen inzien. Daarnaast is het voor huurders mogelijk om in het klantportaal gegevens en documenten te uploaden die je nodig hebt voor jouw screening en het opmaken van de huurovereenkomst. Deze gegevens en documenten blijven voor de huurders inzichtelijk in onze vastgoedbeheer software. Daardoor verloopt het contact met hen efficiënt, krijg je getekende overeenkomsten supersnel retour en raak je documenten nooit meer kwijt.

Regel betaling eenvoudig en snel

BRIXXonline kan via Bizcuit direct aansluiten op jouw bankrekening(en) om betalingen te verwerken. Sluit je de vastgoedbeheer software aan op één van de boekhoudsystemen waarmee we een API-koppeling hebben gemaakt, dan worden de betalingen in BRIXXonline volautomatisch verwerkt.

Betalingen verwerk je daarnaast eenvoudig door MT940 dagafschriften van de bank in te lezen. BRIXXonline matcht de openstaande posten in het systeem met de betalingen die op de bank zijn binnengekomen en presenteer je in een overzicht welke huurders hebben betaald, en welke huurders je moet aanmanen.

Alle functies vastgoedbeheer software

Het systeem biedt nog veel meer functionaliteiten. Wanneer je met BRIXXonline aan de slag gaat, kun je met je eigen mailsysteem blijven werken. Door de integratie van één of meerdere e-mailadressen worden inkomende en uitgaande e-mails via je eigen e-mailadressen verstuurd. Daarnaast kun je eenvoudig factureren, herinneringen sturen en huur-/beheerovereenkomsten genereren. Bekijk hier alle functies van onze software.

Koppelingen met vastgoedbeheer software BRIXXonline

Het is mogelijk om met BRIXXonline gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals boekhoudpakketten, banksystemen, betalingssystemen, software voor technisch beheer, inspectiesoftware en software voor het digitaal ondertekenen van overeenkomsten. Klik hier voor een overzicht van de gerealiseerde aansluitingen.

Werken met BRIXXonline

BRIXXonline is betaalbare software voor vastgoedbeheer, al verkrijgbaar vanaf €224 per maand. Met de tijd die je bespaart, heb je de investering snel terugverdiend. Het is meer dan alleen een tool; het is jouw partner in vastgoedbeheer. Optimaliseer je processen, reduceer je workload en verbeter je rendement met onze software.

Waar wacht je nog op? Maak een vrijblijvende demo-afspraak met Tim Kreijne of neem contact op via het onderstaande formulier. Wij komen graag bij je langs om onze vastgoedsoftware aan te presenteren.

BRIXX-pakketten

 • Vanaf 50 tot 1000 huurcontracten
 • 100% Nederlandse software
 • Meer dan 2700 gebruikers
 • Razendsnelle service van onze helpdesk

Pakketten op maat

 • Alles van BRIXXonline
 • Meer dan 1000 huurovereenkomsten
 • Onbeperkte gebruikers
 • Onbeperkte portefeuilles

Plan een demo

Vul je gegevens in voor een gratis demo met onze accountmanager. Hij vertelt je alles over onze vastgoedbeheersoftware.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.