Koppelingen & partners

Koppel eenvoudig je programma’s en systemen aan de vastgoedbeheer software van BRIXXonline.
Deze integraties en onze samenwerkingen maken het beheren van jouw vastgoed efficiënter en makkelijk. 

API-koppelingen

AFAS software koppelingen met vastgoedsoftware
Bizcuit koppeling BRIXXonline vastgoedsoftware
Valid sign vastgoedbeheersoftware samenwerking

Boekhoudkoppelingen (plug-in)

Bank-koppelingen

Samenwerkingen

Facilitee

Facilitee is de nr. 1 software voor het optimaal afhandelen van onderhouds-en reparatieverzoeken en storingen. De klanten van Facilitee verhogen hun operationele marge direct met minimaal 51,3%, scoren gemiddeld een 4,5 uit 5 sterren op huurderstevreden-heid en dankzij de snelle en zeer gebruiksvriendelijke software neemt ook jouw medewerkerstevredenheid direct toe! Dankzij de perfect werkende API-koppeling met BRIXXonline sluiten wij zeer regelmatig nieuwe klanten aan. Huurders, managementpartijen, eigenaren en leveranciers hebben allemaal hun eigen omgeving en die zijn realtime verbonden. Daarmee creëren wij ongekende grip, inzicht en controle voor onze klanten. Wij zijn altijd bereikbaar voor een verkennend gesprek, dat kan via deze link. Start nu met het technisch vastgoedbeheer van de toekomst!

S1MONE

S1MONE is een communicatietool voor het efficiënt afhandelen van meldingen, zoals storingen en reparatieverzoeken. S1MONE vervangt traditionele communicatievormen, zoals telefooncentrales, e-mails, inlogportalen en werkbonnen, en zorgt voor veilige, foutloze en overzichtelijke communicatie binnen de gehele keten. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres, onvolledige contactgegevens en herhaalbezoeken zijn verleden tijd. Door de melder via een QR-code en WhatsApp de juiste informatie te laten verstrekken, wordt de melding effectief afgehandeld. S1MONE is in veel branches actief, zoals vastgoed, leasing, facility management en openbare ruimte.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder met onze vastgoedbeheer software. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Tim, accountmanager van BRIXXonline, klaar om te helpen