Zo maken wij vastgoedbeheer efficiënter voor jou

Door verschillende functies op een slimme manier te koppelen maken wij administratieve taken eenvoudiger.

Functies van BRIXXonline

Ticketsysteem

BRIXXonline helpt je aan een hogere huurderstevredenheid door middel van het geïntegreerde ticketsysteem. Van elke melding, die een huurder zelf aanmaakt, zie je hier precies wat de status is en welke opvolging eventueel nog moet plaatsvinden. Zo bespaar je tijd en geld.

Meer over deze functie

Indexeren

Vind je het indexeren van huurprijzen veel werk? Bespaar tijd en geld door automatisch te indexeren met BRIXXonline. Met onze vastgoedbeheer-software bespaar je tijd en geld op elk gebied. Kies ook voor efficiëntie en gemak door voortaan makkelijk te indexeren!

Meer over deze functie

Online klantportaal

Wil je minder tijd kwijt zijn aan communicatie met je huurders? Gebruik dan het online klantportaal van BRIXXonline. Dat is speciaal gemaakt om efficiënte huurderscommunicatie te faciliteren voor jou. Je merkt al snel hoeveel tijd en dus geld je hiermee bespaart!

Meer over deze functie

Betalingen

Verwerk betalingen gemakkelijk met de directe aansluiting op je bank via de optionele Bizcuit-integratie of door je MT940 dagafschriften in te lezen. Onze software matcht de openstaande posten met de ontvangen betalingen. Mogelijke aanmaningen zie je direct. Alles bij elkaar in één oogopslag: dat is pas efficiënt!

Meer over deze functie

Huurafrekeningen

Beheer je vastgoed voor derden? Dan biedt BRIXXonline volledig geautomatiseerde functionaliteit om huurafrekeningen te maken voor je opdrachtgever. Daarmee bespaart onze vastgoedbeheersoftware je veel tijd en dus geld. Ervaar zelf hoe makkelijk het afrekenen werkt!

Meer over deze functie

Factureren

Als verhuurder van vastgoed wil je graag dat je alle administratieve zaken snel en goed kunt afronden. Met BRIXXonline kun je automatisch de huur factureren en servicekosten afrekenen. Kies ook voor efficiëntie en gemak met onze software voor vastgoedbeheer!

Meer over deze functie

Huurovereenkomsten

BRIXXonline kan geautomatiseerd huurovereenkomsten genereren en deze digitaal laten ondertekenen door middel van de integratie van Ondertekenen.nl (Evidos). Deze functionaliteit binnen ons vastgoedbeheersysteem bespaart je sowieso veel tijd en geld. Bovendien kun je er altijd en overal bij.

Meer over deze functie

Servicekostenafrekening

Zie jij ook op tegen het afrekenen van de servicekosten? Wij laten je graag zien hoe je tijd en geld bespaart door je servicekostenafrekening te automatiseren met BRIXXonline. Gun jezelf het gemak en werk efficiënter!

Meer over deze functie

Betalingsherinnering

Betaalt een huurder niet op tijd? Dan is het handig om automatische betalingsherinneringen te genereren. Met de software van BRIXXonline beheer je eenvoudig verlopen facturen. In je dashboard krijg je een melding van openstaande facturen van huurders en verstuur je met één klik op de knop herinneringen.  

Meer over deze functie

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Tim, accountmanager van BRIXXonline, klaar om te helpen