Beheer je vastgoed administratie efficiënter

Optimaliseer je vastgoed administratie met slimme automatisering: minder tijd kwijt, meer controle.

Ruim 270
beheerders
gingen
jou al voor

Vastgoed administratie: alles op één plek

Een gestroomlijnde vastgoedadministratie is cruciaal voor het succesvol beheren van eigendommen. Als vastgoedbeheerder kunnen tijdrovende administratieve taken afleiden van je kernactiviteiten. Efficiënte administratie is de sleutel tot succes. Gebruik hiervoor de vastgoed administratiesoftware van BRIXXonline en bespaar tijd en verhoog de nauwkeurigheid. Met een gebruiksvriendelijk systeem ga je snel aan de slag.

Zo werkt vastgoed administratie voor jou

Slimme integraties
en automatiseringen

Automatiseer administratieve taken, zoals facturatie, huurafrekeningen en het maken van huurovereenkomsten.

Al je vastgoed in één dashboard

Zie in één blik al je openstaande acties op het overzichtelijke dashboard en regel het in een paar klikken.

Altijd en overal toegang

Je hebt je vastgoed administratie altijd bij de hand, doordat je overal toegang hebt tot BRIXXonline.

software voor vastgoedbeheer op het beeldscherm van een beheerder

Totaalpakket vastgoed administratie

Gebruiksgemak en persoonlijke service

Onze software is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het is eenvoudig te integreren met bestaande systemen en beschikt over veel koppelingen. De intuïtieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen zonder ingewikkelde procedures.

Wij begrijpen dat ondersteuning cruciaal is voor het succesvol implementeren van nieuwe software. Daarom bieden wij uitgebreide klantenondersteuning en training om ervoor te zorgen dat onze jij maximaal profiteert van alle functies die onze administratie-software te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Voor wie is BRIXXonline geschikt?

De software van BRIXXonline is geschikt voor vastgoedbeleggers en vastgoedbeheerders. Het kan efficiënt worden ingezet bij zowel kleine als grote vastgoedportefeuilles. Bekijk onze pakketten voor meer informatie.

Welke koppelingen met andere software zijn mogelijk met BRIXXonline?

Je kunt eenvoudig je programma’s en systemen koppelen aan de vastgoedbeheer software van BRIXXonline. Bekijk hier alle koppelingen en onze partners

Kan ik een demo krijgen om te zien hoe BRIXXonline werkt?

Ja, via onderstaande formulier kun je een demo inplannen en al je andere vragen stellen. Wij vertellen je graag meer over vastgoedbeheer software. In een demo laten we alle functionaliteiten zien die voor jou relevant zijn.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder met onze vastgoedbeheer software. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.