Online klantportaal

Wil je minder tijd kwijt zijn aan communicatie met je huurders? Gebruik dan het online klantportaal van BRIXXonline. Dat is speciaal gemaakt om efficiënte huurderscommunicatie te faciliteren voor jou. Je merkt al snel hoeveel tijd en dus geld je hiermee bespaart!

Efficiënte huurderscommunicatie

In het online klantportaal kunnen je huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen en facturen bekijken. In het onboardingsproces kunnen nieuwe huurders ook de benodigde gegevens en documenten uploaden voor jouw screening en het opstellen van de huurovereenkomst. Deze gegevens en documenten blijven toegankelijk voor je huurders. Hierdoor verloopt het contact met je huurders efficiënt, ontvang je snel getekende overeenkomsten en raken documenten nooit meer zoek.

Regel storingsmeldingen online

In het huurdersportaal is het voor je huurders mogelijk om een storing te melden. Deze storing wordt vervolgens getoond op de dashboardpagina van BRIXXonline, vanwaar jij de storing kunt afhandelen. Stuur de storing door naar een van je vaste onderhoudspartners. Deze ontvangt een gedetailleerde e-mail waarin de storing staat beschreven (eventueel met foto’s of video) en de adres- en contactgegevens van de huurder. In de e-mail wordt de onderhoudspartner verzocht contact met de huurder op te nemen voor een reparatieafspraak. De gehele afhandeling en opvolging van storingen kun je in BRIXXonline regelen en volgen.

Ook te gebruiken als archief

Doordat alle overeenkomsten, facturen en andere documenten in het online klantportaal bewaard blijven, kun je het ook zien als het archief van je geschiedenis met elke huurder. Mocht je huurder eens iets nodig hebben dat je jaren geleden als huurderscommunicatie hebt verstuurd, dan vind je huurder het eenvoudig terug in het online klantportaal.

Vragen over het online klantportaal BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.