Servicekostenafrekening

Zie jij ook op tegen het afrekenen van de servicekosten? Wij laten je graag zien hoe je tijd en geld bespaart door je servicekostenafrekening te automatiseren met BRIXXonline. Gun jezelf het gemak en werk efficiënter!

Zo werkt de servicekostenafrekening met BRIXXonline

Het afrekenen van servicekosten kan een tijdrovende en complexe taak zijn voor vastgoedbeheerders, vooral bij een groot aantal verhuurbare units en huurders. Met BRIXXonline wordt dit proces vereenvoudigd en geautomatiseerd, waardoor je tijd bespaart en nauwkeurige afrekeningen aan je huurders levert.

Automatische verdeling

Het inboeken van verrekenbare kosten wordt een fluitje van een cent. Zo kies je eenvoudig de juiste verdeelsleutel: gelijkmatig verdeeld over het aantal verhuureenheden of verdeeld naar rato van de gehuurde vierkante meters (BVO of VVO). Je stelt moeiteloos in met hoeveel procent administratiekosten de verrekenbare kosten worden vermeerderd.

Dankzij de gegevens over verrekenbare kosten, betaalde voorschotten en de bezetting tijdens de periode waarover je de servicekosten afrekening maakt, genereert ons systeem automatisch een nauwkeurige servicekostenafrekening. BRIXXonline biedt volledige transparantie in de berekening van deze afrekening, zowel voor jou als voor de huurders. Dit betekent dat je niet alleen de beste service biedt aan je huurders, maar ook aanzienlijk tijd bespaart.

Vragen over servicekosten afrekenen met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag. Wist je dat je ook automatisch huurovereenkomsten of betalingsherinneringen kunt genereren?

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Tim, accountmanager van BRIXXonline, klaar om te helpen