Betalingsherinnering

Betaalt een huurder niet op tijd? Dan is het handig om automatische betalingsherinneringen te genereren. Met de software van BRIXXonline beheer je eenvoudig verlopen facturen. In je dashboard krijg je een melding van openstaande facturen van huurders en verstuur je met één klik op de knop herinneringen.  

Koppelingen voor eenvoudige betaling

Jouw bankrekeningen of boekhoudingsprogramma koppel je eenvoudig aan BRIXXonline. Dit zorgt voor een soepele match van de openstaande posten met de betalingen die op je rekeningen worden bijgeschreven.

Op het dashboard zie je direct wanneer een huurder niet op tijd heeft betaald. Voor deze huurder staat een herinnering klaar. Met één muisklik ontvangt de huurder de herinnering in de mail.

Geautomatiseerde herinneringen

Betaalherinneringen kunnen volledig worden opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt zelf instellen hoeveel dagen na de vervaldatum van de factuur de herinnering wordt verstuurd. Dit geldt ook voor een tweede en de daaropvolgende herinneringen. Dit systeem biedt niet alleen gemak, maar ook consistentie in het herinneringsproces, wat kan bijdragen aan een verbeterde betalingsdiscipline onder huurders.

Daarnaast biedt BRIXXonline de mogelijkheid om de status van elke herinnering te volgen, zodat je precies weet welke huurders hun betalingen nog niet hebben voldaan. Dit helpt bij het beheren van je cashflow en het minimaliseren van betalingsachterstanden.

Met BRIXXonline hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten of verloren facturen. Het systeem houdt alles voor je bij, van de eerste factuur tot aan de laatste herinnering. Bovendien kan je met de rapportagemogelijkheden snel een overzicht krijgen van je financiële situatie, wat je helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor je vastgoedbeheer.

Vragen over betalingsherinneringen met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag. Ons supportteam staat klaar om je te helpen met al je vragen over het gebruik van BRIXXonline en hoe je het meeste uit onze software kunt halen. Zo zorgen we samen voor een efficiënter en effectiever beheer van jouw vastgoed. Bekijk hier alle functies.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Tim, accountmanager van BRIXXonline, klaar om te helpen