Betalingsherinnering

Betaalt een huurder niet op tijd? Dan is het handig om automatische betalingsherinneringen te genereren. Met de software van BRIXXonline beheer je eenvoudig verlopen facturen. In je dashboard krijg je een melding van openstaande facturen van huurders en verstuur je met één klik op de knop herinneringen.  

Koppelingen voor eenvoudige betaling

Jouw bankrekeningen of boekhoudingsprogramma koppel je eenvoudig aan BRIXXonline. Dit zorgt voor een soepele match van de openstaande posten met de betalingen die op je rekeningen worden bijgeschreven.

Op het dashboard zie je direct wanneer een huurder niet op tijd heeft betaald. Voor deze huurder staat een herinnering klaar. Met één muisklik ontvangt de huurder de herinnering in de mail.

Geautomatiseerde herinneringen

Betaalherinneringen kunnen volledig worden opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt zelf instellen hoeveel dagen na de vervaldatum van de factuur de herinnering wordt verstuurd. Dit geldt ook voor een tweede en de daaropvolgende herinneringen.

Vragen over betalingsherinneringen met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.