Huurovereenkomsten

BRIXXonline kan geautomatiseerd huurovereenkomsten genereren en deze digitaal laten ondertekenen door middel van de integratie van Ondertekenen.nl (Evidos). Deze functionaliteit binnen ons vastgoedbeheersysteem bespaart je sowieso veel tijd en geld.

Welk model wil je gebruiken?

Voor het genereren van huurovereenkomsten kunnen binnen BRIXXonline verschillende modellen worden gebruikt, de standaard ROZ-modellen of modellen die je zelf hebt opgesteld. Deze modellen kun je als gebruiker van ons vastgoedsysteem op ieder moment aanpassen.

Digitaal ondertekenen

Ondertekenen van de huurovereenkomst doet de huurder digitaal. Voordat de huurovereenkomst als definitief document ter ondertekening aan de huurder wordt aangeboden, kun je de huurder de mogelijkheid bieden deze al als concept in te zien in het huurdersportaal. Het is ook mogelijk een huurovereenkomst door meerdere huurders digitaal te laten ondertekenen.

Overal online bereikbaar

Een verhuurdossier bestaat in BRIXXonline uit een object, een huurder en een huurovereenkomst. Je hebt de mogelijkheid relevante gegevens te registreren en documenten te uploaden waardoor je je dossiers compleet kunt opbouwen binnen het vastgoedbeheersysteem. Omdat BRIXXonline een web based systeem is, kun je je vastgoedgegevens en -documenten altijd online benaderen.

Vragen over huurovereenkomsten maken met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Tim, accountmanager van BRIXXonline, klaar om te helpen