Software voor vastgoedbeheer: beheer meer eenheden in dezelfde tijd  

Vastgoedbeheersystemen BRIXXonline, Chapps en Loek! gekoppeld

Met de softwareapplicaties van vandaag de dag is het mogelijk om vastgoedbeheer steeds efficiënter uit te voeren. Wanneer systemen op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn, ben je als beheerder in staat om in dezelfde tijd veel meer eenheden te beheren dan voorheen, tijdwinst dus. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat jij jouw tijd optimaal besteedt? In dit artikel lees je hoe BRIXXonline, Chapps en LOEK! de handen ineen hebben geslagen met als doel het werk van de vastgoedbeheerder eenvoudiger te maken. 

Voor ieder probleem een oplossing; dat geldt zeker als het gaat om software voor vastgoedbeheer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. De beste en meest gespecialiseerde systemen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden bij één facet van het vastgoedbeheer. Winst kan behaald worden door deze ‘best of breed’ systemen op elkaar aan te sluiten en informatie en documenten uit te wisselen. Met die insteek zijn BRIXXonline, Chapps en LOEK! een samenwerking aangegaan om de drie systemen aan elkaar te koppelen. 

De voordelen van het koppelen van software voor vastgoedbeheer 

BRIXXonline, Chapps en LOEK! maken software voor vastgoedbeheer, ieder vanuit een andere invalshoek. BRIXXonline ondersteunt administratieve processen als het registreren en beheren van objecten, huurders en huurovereenkomsten en de bijbehorende documenten. Tevens biedt dit systeem ondersteuning bij het genereren van huurovereenkomsten, facturen, indexeren en het maken van afrekeningen. 

Eén van de oplossingen van LOEK! is speciaal ontwikkeld voor dagelijks technisch beheer. Voor de huurder is een service app beschikbaar waarmee gemakkelijk storingen gemeld kunnen worden. De gehele workflow van de melding tot en met de (financiële) afhandeling van de melding wordt verwerkt in LOEK!. De huurder, beheerder en de uitvoerende partijen worden automatisch op de hoogte gehouden over de status van de meldingen. 

Chapps op haar beurt, stelt je als beheerder in staat op de meest efficiënte en professionele manier een inspectie digitaal uit te voeren en het inspectierapport realtime te genereren. Zo kunnen foto’s direct worden genomen en schades worden vastgelegd. Daarnaast wordt de volledige huurcyclus ondersteund voor een optimale ondersteuning. Beheerders kunnen deze inspectierapporten vervolgens meteen laten ondertekenen en per e-mail aan de huurder, verhuurder en beheerder versturen. 

Synergy tussen drie vastgoedbeheersystemen 

Het voordeel van het uitwisselen van informatie is dat gegevens maar in één systeem ingevoerd dienen te worden. BRIXXonline is de centrale vastgoedadministratie, Chapps en LOEK! maken gebruik van de data uit BRIXXonline. 

De koppeling communiceert twee kanten op. De producten die Chapps en LOEK! opleveren kunnen worden opgeslagen in BRIXXonline. Als beheerder verkrijg je hierdoor totaalinzicht in je beheerportefeuille door simpelweg één systeem te raadplegen. 

Heeft dit artikel je interesse gewekt en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met Jurjen van Bunningen T: 06 221 69 384 E: jurjen.van.bunningen@brixxonline.nl. 

Door: exed-admin
Delen:

Gerelateerde berichten