De omvang van mijn beheerportefeuille is verdubbeld    

Tuitman Vastgoedbeheer

Tuitman Vastgoedbeheer uit Groningen is opgericht in 2016. Na ervaring te hebben opgedaan bij een landelijk opererend makelaarskantoor, was het voor de jonge ondernemer Randy Tuitman tijd om voor zichzelf te beginnen, met een eigen onderneming en een eigen visie. 

Een andere aanpak 

‘’Door mijn ervaring met de verhuurmarkt heb ik in 2016 besloten mijn baan op te zeggen en een eigen onderneming te starten. Ik heb veel geleerd van de professionals om me heen, maar ik wilde het anders aanpakken. Wat mij altijd is opgevallen is dat de verhuurder voor de makelaar centraal staat en dat de huurder min of meer wordt vergeten. Als startende ondernemer zag ik hierin dan ook mijn grootste kans. Ik wil de makelaar zijn die voor beide partijen even hard werkt. Daar hebben beide partijen profijt van. Een tevreden huurder zorgt over het algemeen ook voor een tevreden verhuurder en een probleemvrije huurperiode”, aldus Randy. 

Tuitman Vastgoedbeheer wil nét die stap extra zetten, die veel andere beheerders niet zetten. Alles staat in het teken van huurderstevredenheid en goede informatievoorziening voor de vastgoedeigenaren waarvoor het jonge bedrijf werkt. 

Een gouden start in 2018 

Het jaar is voor Tuitman Vastgoedbeheer goed begonnen. Zes maanden geleden raakte Randy in gesprek met de eigenaar van een grote vastgoedportefeuille in Groningen. De klant was op zoek naar een nieuwe partner om zijn vastgoed te laten beheren. Hij zocht een partij die persoonlijk betrokken is en accuraat is bij alle voorkomende werkzaamheden. 

Met zijn unieke aanpak van verhuur en beheer heeft Randy het vertrouwen van zijn klant weten te winnen. Dat Randy zijn administratie efficiënt heeft ingericht in vastgoedbeheersysteem BRIXXonline heeft er mede voor gezorgd dat hij deze opdracht kon aannemen. “Ik houd van een persoonlijke aanpak en dat waarderen mijn opdrachtgevers. Om zo efficiënt mogelijk te zijn, probeer ik zo veel mogelijk processen te automatiseren”, zegt Randy. 

Optimale vastgoedbeheersoftware 

Om de huurders en opdrachtgevers van goede service te kunnen voorzien maakt Randy gebruik van BRIXXonline. Huurders kunnen in een huurdersportal zelf de nodige gegevens invoeren en documenten uploaden, waarna met het systeem automatisch een huurovereenkomst gegenereerd wordt. 

Wanneer de huurovereenkomst eenmaal is getekend vindt ook de facturatie, de huurverhoging en het verwerken van de betalingen binnen dit systeem plaats. 

Vastgoedbeheersysteem BRIXXonline stelt Randy in staat om zijn administratie zo veel mogelijk te automatiseren, waardoor hij zijn handen vrij heeft voor het persoonlijk contact met zijn huurders en opdrachtgevers. Randy: “Voor mij werkt de samenwerking met BRIXXonline heel fijn. Ze zijn flexibel en denken en groeien met me mee. Zo hebben we samen al een aantal nieuwe functies kunnen realiseren waardoor Tuitman Vastgoedbeheer nog meer uit het systeem kan halen.” 

BRIXXonline is een betaalbaar alternatief voor de systemen die in de markt verkrijgbaar zijn. Het bedrijf richt zich vooral op kleine en middelgrote vastgoedbedrijven. 

Heeft dit artikel je interesse gewerkt en wil je meer informatie over de diensten van Tuitman Vastgoedbeheer of BRIXXonline, neem dan vrijblijvend contact op met: 

Randy Tuitman, Tuitman Vastgoedbeheer E: info@tuitmanvastgoedbeheer.nl 
T: 050-7518550, of met Jurjen van Bunningen, BRIXXonline. T: 0320 – 286334 E: info@brixxonline.nl. 

Door: Tim Kreijne
Delen:

Gerelateerde berichten