Verbeter je vastgoedbeheer digitaal; efficiënter en klantvriendelijker

De vastgoedsector evolueert snel en automatisering speelt een steeds grotere rol.  Doordat handmatige taken steeds minder worden, neemt de efficiëntie toe. Bovendien wordt ook de service naar een hoger niveau getild. Lees meer over hoe je in het digitaal je werkzaamheden en problemen in een paar klikken oplost.

Technologie heeft de manier waarop vastgoedbeheerders met huurders communiceren veranderd. Digitale platforms, zoals het klantportaal van BRIXXonline, stellen huurders in staat om 24/7 meldingen te maken van problemen zoals lekkages of defecte apparaten. Dit zorgt ervoor dat problemen snel bij de juiste personen terechtkomen en effectief worden aangepakt.

Digitaal contractbeheer

Moet er wat geregeld worden? Krijg je een nieuwe huurder? Het plannen van een afspraak kost tijd.  Met digitaal contractbeheer worden huurovereenkomsten online gegenereerd, verstuurd en ondertekend. Dit zorgt voor een sneller en efficiënter proces, wat zowel verhuurders als huurders ten goede komt.

Automatische huurindexatie

Ook voor jou biedt vastgoedbeheer software voordelen. Waar meerdere Excelsheets onoverzichtelijk en foutgevoelig zijn, werk je met een software pakket voor vastgoed sneller en nauwkeuriger. Een belangrijke functie van de software is de automatische huurindexatie. Deze functie berekent huurverhogingen op basis van door het CBS gepubliceerde indexen, wat enorm veel tijd bespaart en zorgt voor nauwkeurigheid in de berekeningen.

Automatische servicekostenafrekening

Automatisering van processen zoals facturatie en huurindexatie zorgt voor een efficiënter beheer. BRIXXonline helpt beheerders om betalingsherinneringen en huurafrekeningen automatisch te verwerken. Dit betekent dat beheerders meer tijd kunnen besteden aan strategische taken en persoonlijke interacties met huurders.

Verder ontwikkelen

Samen met onze klanten kijken we graag naar de mogelijkheden. Zo is de functie voor een online klantportaal ontwikkeld in samenwerking met een van onze klanten, DC Wonen. Door gebruik te maken van het klantportaal werd voor de beheerder de responstijd verlaagd en de tevredenheid van huurders aanzienlijk verbeterd. Je leest er hier meer over.

Zelf klantvriendelijk vastgoedbeheer automatiseren

De juiste tools verbeteren zowel de operationele efficiëntie als de tevredenheid van huurders. BRIXXonline biedt diverse functies die zowel het beheer als het verhuurproces optimaliseren, van huurindexatie tot digitaal contractbeheer en automatische servicekostenafrekening. Lees alles over onze vastgoedbeheer software

Door: Tim Kreijne
Delen:

Gerelateerde berichten