Bespaar tijd en geld met vastgoedsoftware

Maak het jezelf gemakkelijker met vastgoedbeheersoftware. Zo bespaar je tijd en kan jouw focus op wat echt belangrijk is.

 • Al je vastgoed in één dashboard
 • Intuïtieve software
 • Persoonlijk contact

Ruim 2700
gebruikers werken
met BRIXXonline

Eenvoudig vastgoedbeheer met complete software

Administratie kan sneller en gemakkelijker. Daarom automatiseert BRIXXonline zoveel mogelijk van jouw administratieve – en financiële werkzaamheden. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem kun jij doen waar je energie uit haalt. BRIXXonline helpt je onder andere met:

Indexeren

Vind je het indexeren van huurprijzen veel werk? Dat begrijpen wij. Met de vastgoedbeheersoftware van BRIXXonline automatiseer je de huurindexatie!

Meer over deze functie

Servicekosten-afrekening

Zie jij ook op tegen het afrekenen van de servicekosten? Bespaar tijd door de servicekostenafrekening te automatiseren.

Meer over deze functie

Ticketsysteem

BRIXXonline draagt bij aan een hogere huurderstevredenheid dankzij het ticketsysteem. Van elke melding, die een huurder zelf aanmaakt, zie je wat de status is en of er opvolging nodig is. Zo bespaar je tijd en verhoog je huurderstevredenheid.

Meer over deze functie

Waarom vastgoedbeheer met BRIXXonline

Bij het vastgoedbeheer komen veel administratieve werkzaamheden kijken. BRIXXonline is ontworpen met als doel om je die taken uit handen te nemen. Voor elke vastgoedbeheerder of belegger bieden wij een compleet pakket.

BRIXX-pakketten

 • Vanaf 50 tot 1000 huurcontracten
 • 100% Nederlandse software
 • Meer dan 2700 gebruikers
 • Razendsnelle service van onze helpdesk

Pakketten op maat

 • Alles van BRIXXonline
 • Meer dan 1000 huurovereenkomsten
 • Onbeperkte gebruikers
 • Onbeperkte portefeuilles

Voor wie werkt vastgoedbeheersoftware?

Vastgoedbeheersoftware werkt voor jou, voor huurders en verhuurders. Door efficiënt te werken en communiceren bespaar je tijd en verhoog je (ver)huurderstevredenheid.

Bedrijfs-onroerendgoed

Maak zakelijk vastgoedbeheer eenvoudiger. Beheer meerdere panden tegelijkertijd en bespaar tijd op administratieve taken.

Met software voor vastgoedbeheer worden je betalingen geregeld
Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbelegger en vastgoedbeheerder wil je overzichtelijk en makkelijk meerdere objecten en portefeuilles beheren.

online klantportaal van de vastgoedbeheer software
Huurders en verhuurder

Huurders en verhuurders willen eenvoudige en efficiënte communicatie. Het online klantportaal en ticketsysteem van BRIXX online maken dit mogelijk.

Ik heb onze beheeradministratie in korte tijd eigen moeten maken toen ik als nieuwe medewerker ben gestart bij Neeskens Makelaars. Door de gemeenschappelijke cursusdag van BRIXXonline en de hulp van de helpdesk ben ik goed op weg geholpen.
Neeskens Makelaars logo

Andrea Steenpoorte

Neeskens Makelaars

BRIXXonline levert ons niet alleen de software voor het beheer van onze panden, maar neemt ook een groot deel van onze verhuuradministratie uit handen. Voor ons een perfecte oplossing en een mooie samenwerking.
RVR-beheer vastoged beleggingen oppurtionities logo

Ruud van Rietschoten

RVR Beheer B.V.

Als één van de eerste klanten hebben we BRIXXonline zien ontwikkelen tot volwaardig en innovatief vastgoedbeheersysteem. We zijn trots op de bijdrage die we als Max Rental hebben geleverd aan de ontwikkeling van het systeem.
Max Rental logo

Edwin de Pijper

Max Rental

Huurindexaties verwerken voor al onze 500 huurders kostte me vroeger een week. Sinds we met BRIXXonline werken is het letterlijk in 2 minuten geregeld.’
Brick vastgoed logo

Nick Britstra

Brick Vastgoed

Sinds wij met BRIXXonline werken kunnen we in één keer de verhuurafrekening voor al onze opdrachtgevers maken. Dit heeft een enorme tijdwinst opgeleverd want voorheen ging dat handmatig en stuk voor stuk.
DC wonen logo

Arjan Lagendijk

DC Wonen

Ons boekhoudsysteem is gekoppeld aan onze verhuuradministratie in BRIXXonline. Het boeken van de omzet en verwerken van huurbetalingen gaat daardoor zeer efficiënt.
Fryslan Homes logo

Marco de Leeuw

Fryslan Homes

Plan een afspraak

Wil je zien hoe je meer rendement behaalt met onze vastgoedbeheer software? Plan een gratis demo met onze accountmanager Tim. Hij laat je zien wat BRIXXonline voor jou kan doen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.