Indexeren

Vind je het indexeren van huurprijzen veel werk? Dan laten we je graag zien hoe je tijd en geld bespaart door automatisch te indexeren met BRIXXonline. Kies ook voor efficiëntie en gemak door voortaan makkelijk te indexeren!

Zo werkt indexeren met BRIXXonline

Wanneer het tijd is om de huurprijzen te indexeren, krijg je hiervan automatisch een melding op de dashboardpagina van BRIXXonline. Klik hierop en je kunt in één keer alle huurprijzen indexeren die op dat moment geïndexeerd mogen worden. Zo eenvoudig is het.

Koppeling met het CBS

Gebruik je de CPI-cijfers om te indexeren? Dan worden de actuele cijfers automatisch door het systeem opgehaald bij het CBS. Gebruik je een andere indexatieformule? Dan kun je deze aanmaken in de beheeromgeving van BRIXXonline en toekennen aan de huurcontracten waarbij deze indexatievorm wordt toegepast.

Voorwaarden toevoegen

Je kunt via BRIXXonline ook heel simpel voorwaarden aan indexaties toevoegen, bijvoorbeeld ‘CPI + 2%’. Wanneer de indexatie is uitgevoerd, wordt in het systeem de huurprijs automatisch aangepast. Onze vastgoedbeheersoftware genereert vervolgens, in jouw eigen huisstijl, een indexatiebrief die per e-mail of per post naar de huurder verstuurd wordt om de aanstaande huurverhoging tijdig aan te kondigen. Daarnaast kun je eenvoudig een betalingsherinnering en andere facturen sturen.

Vragen over indexeren met BRIXXonline?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.