Tim Tipt: 7 dingen die je niet mag missen op de PROVADA

Ben jij van plan de PROVADA te bezoeken? Bekijk onze tips voor een optimaal bezoek. Ben je nieuwsgierig naar de winactie op de PROVADA voor 3 maanden gratis BRIXXonline? Scroll snel verder.

7 hoogtepunten op de PROVADA

De PROVADA duurt van dinsdag 11 juni tot en met donderdag 13 juni. Drie dagen lang draait het om vastgoed. Dat betekent dat er een hoop te doen is. Wat mag je als vastgoedbeheerder echt niet missen? Wij hebben een lijst van zeven hoogtepunten opgesteld.

 1. Hugo de Jonge opent de PROVADA
  In de centrale hal van de RAI komt demissionair minister Hugo de Jonge op de PROVADA. Ondanks de spanningen op de huizenmarkt zal hij voor de ceremoniële opening zorgen.
  Wanneer: dinsdag 11 juni van 10:00 tot 10:20 uur.
 2. De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering bij het verhuurproces
  Het screenen van huurders en de toekomst daarvan. Het wordt bespreken tijdens een paneldiscussie met Nihad Harrach, Jasper van den Brink en Hidde koning. Dit stukje digitalisering mag wat ons betreft niet ontbreken in jouw agenda.
  Wanneer: dinsdag 11 juni van 15:15 tot 16:00 uur.
 3. Lighthouse Club Quiz
  Juist op zoek naar wat ontspanning? In een informele setting test jij je vastgoedkennis. Daarnaast is het een mooi moment om te netwerken. Ben jij de slimste vastgoedexpert? Dan win je een leuke prijs.
  Wanneer: dinsdag 11 juni van 15:30 tot 16:15 uur.
 4. G5 debat: met een nieuwe overheidsregie de wooncrisis te lijf
  De ruimte in de stad is schaars en de vraag naar betaalbare woningen is groot. Afgevaardigden van de vijf grootste gemeenten gaan in debat met Hettie Politiek, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over hoe nu verder.
  Wanneer: woensdag 12 juni van 12:45 tot 13:30 uur.
 5. Uitreiking Awards 2024
  Op de laatste beursdag is het tijd voor de uitreiking van een aantal bijzondere Awards. In totaal worden er vijf prijzen uitgereikt. Doe inspiratie op en geniet van een mooie afsluiting van de beurs.
 6. Boottochten aan het eind van de dag
  Meerdere bedrijven organiseren na elke beursdag boottochten door Amsterdam. Een mooi moment om te netwerken en erg gezellig! Let op: je moet hier wel voor uitgenodigd worden.
 7. De stand van BRIXXonline
  Uiteraard ben je alle drie de dagen van harte welkom bij onze stand in hal 11-10. Kom langs voor een praatje, een demo of doe mee met de winactie. Wij hebben er nu al zin in!

Winactie PROVADA

Wil jij kans maken op drie maanden gratis BRIXXonline? Bezoek dan onze stand op de PROVADA! Het enige wat je hoeft te doen is op een kaartje je gegevens achter te laten. Daarnaast hebben we een aantal leuke weggevers en bovenal onze gezellige collega’s bij de stand. Je vindt ons in hal 11-10.

Bezoek BRIXX op de PROVADA

Wil jij een demo plannen voor op de PROVADA of meedoen aan onze winactie bij onze stand? Vul je gegevens in en laat ons weten of jij ons komt bezoeken op 11, 12 of 13 juni.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door: Tim Kreijne
Delen:

Gerelateerde berichten