Beheer bedrijfsonroerend goed eenvoudig en efficiënt

Maak zakelijk vastgoedbeheer eenvoudiger met BRIXXonline. Beheer meerdere bedrijfspanden tegelijkertijd en bespaar tijd op administratieve taken.

Intuïtieve vastgoedbeheersoftware
afgestemd op jouw behoeftes.

Zo werk jij efficiënter

Slimme integraties
en automatiseringen

Stroomlijn het beheer van je zakelijk vastgoed, dankzij de geautomatiseerde functies van de software.

Realtime inzicht via je dashboard

Krijg in één oogopslag inzicht in al jouw kantoorruimtes of winkelpanden die je verhuurt.

Altijd en overal toegang

Vertrouw op onze BOG-expertise en regel je vastgoedbeheer heel eenvoudig. Werk altijd en overal met BRIXXonline.

Jouw partner in bedrijfsonroerendgoed

Meer weten? Wij helpen je graag!

Probeer BRIXXonline vandaag nog en ontdek hoe onze software je kan helpen bij het beheer van bedrijfsonroerend goed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of meld je aan voor een gratis proefperiode.

Ik heb onze beheeradministratie in korte tijd eigen moeten maken toen ik als nieuwe medewerker ben gestart bij Neeskens Makelaars. Door de gemeenschappelijke cursusdag van BRIXXonline en de hulp van de helpdesk ben ik goed op weg geholpen.

Andrea Steenpoorte

Administratief medewerker Neeskens Makelaars

BRIXXonline levert ons niet alleen de software voor het beheer van onze panden, maar neemt ook een groot deel van onze verhuuradministratie uit handen. Voor ons een perfecte oplossing en een mooie samenwerking.

Ruud van Rietschoten

RVR Beheer B.V.

Als één van de eerste klanten hebben we BRIXXonline zien ontwikkelen tot volwaardig en innovatief vastgoedbeheersysteem. We zijn trots op de bijdrage die we als Max Rental hebben geleverd aan de ontwikkeling van het systeem.

Edwin de Pijper

Max Rental

Huurindexaties verwerken voor al onze 500 huurders kostte me vroeger een week. Sinds we met BRIXXonline werken is het letterlijk in 2 minuten geregeld.’

Nick Britstra

Brick Vastgoed

Sinds wij met BRIXXonline werken kunnen we in één keer de verhuurafrekening voor al onze opdrachtgevers maken. Dit heeft een enorme tijdwinst opgeleverd want voorheen ging dat handmatig en stuk voor stuk.

Arjan Lagendijk

DC Wonen

Ons boekhoudsysteem is gekoppeld aan onze verhuuradministratie in BRIXXonline. Het boeken van de omzet en verwerken van huurbetalingen gaat daardoor zeer efficiënt.

Marco de Leeuw

Fryslan Homes