Beheer je
vastgoed efficiënt
en eenvoudig

BRIXXonline maakt vastgoedbeheer eenvoudiger, zodat jij minder tijd kwijt bent aan administratieve taken.

Zo werk jij efficiënter

Slimme integraties
en automatiseringen

Gebruik de geautomatiseerde functies van het systeem, zoals facturatie, huurafrekeningen en huurovereenkomsten.

Realtime inzicht via je dashboard

In één oogopslag zie je wat de actuele stand van zaken is in het bedrijfspand of de woningen die je verhuurt.

Altijd en overal toegang

Regel je vastgoedbeheer heel eenvoudig doordat je altijd en overal in BRIXXonline kunt.

Totaaloplossing voor vastgoedbeheer

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ik ben Tim – accountmanager bij BRIXXonline – en help je graag verder. Heb je vragen of wil je graag meer zien van BRIXXonline, neem contact met mij op.

Ik heb onze beheeradministratie in korte tijd eigen moeten maken toen ik als nieuwe medewerker ben gestart bij Neeskens Makelaars. Door de gemeenschappelijke cursusdag van BRIXXonline en de hulp van de helpdesk ben ik goed op weg geholpen.

Andrea Steenpoorte

Administratief medewerker Neeskens Makelaars

BRIXXonline levert ons niet alleen de software voor het beheer van onze panden, maar neemt ook een groot deel van onze verhuuradministratie uit handen. Voor ons een perfecte oplossing en een mooie samenwerking.

Ruud van Rietschoten

RVR Beheer B.V.

Als één van de eerste klanten hebben we BRIXXonline zien ontwikkelen tot volwaardig en innovatief vastgoedbeheersysteem. We zijn trots op de bijdrage die we als Max Rental hebben geleverd aan de ontwikkeling van het systeem.

Edwin de Pijper

Max Rental

Huurindexaties verwerken voor al onze 500 huurders kostte me vroeger een week. Sinds we met BRIXXonline werken is het letterlijk in 2 minuten geregeld.’

Nick Britstra

Brick Vastgoed

Sinds wij met BRIXXonline werken kunnen we in één keer de verhuurafrekening voor al onze opdrachtgevers maken. Dit heeft een enorme tijdwinst opgeleverd want voorheen ging dat handmatig en stuk voor stuk.

Arjan Lagendijk

DC Wonen

Ons boekhoudsysteem is gekoppeld aan onze verhuuradministratie in BRIXXonline. Het boeken van de omzet en verwerken van huurbetalingen gaat daardoor zeer efficiënt.

Marco de Leeuw

Fryslan Homes