Efficiënter beheer door optimale integratie beheersoftware  

Efficiënter beheer door optimale integratie vastgoedbeheersoftware

Met de samenwerking tussen BRIXXonline en S1MONE krijgen vastgoedbeheerders toegang tot betere communicatie met alle partijen, vanuit één systeem. Hierdoor ontstaat een hogere mate van klanttevredenheid en efficiëntie voor de beheerder.  

Vastgoedbeheerders zijn veel tijd kwijt aan het administratief, financieel en technisch beheer van de portefeuille. Ook de communicatie met huurders en leveranciers neemt veel tijd in beslag. “Door de integratie van S1MONE en BRIXXonline ontstaat voor vastgoedbeheerders een totaaloplossing waarmee ze de verhuuradministratie en storingsmeldingen op een efficiënte manier kunnen afhandelen. Hierdoor kunnen vastgoedbeheerders een efficiencyslag slaan en het volledige beheerproces professionaliseren”, aldus Jurjen van Bunningen, Business Development Manager bij BRIXXonline. 

BRIXXonline zorgt voor tijdwinst 

Het beheersysteem dat aan de basis staat van BRIXXonline bestaat al meer dan 20 jaar. Jurjen van Bunningen (initiatiefnemer van BRIXXonline) over het probleem dat BRIXXonline oplost: “BRIXXonline ondersteunt de administratieve processen van vastgoedeigenaren en beheerders die vastgoed voor derden beheren. Het voordeel van de vastgoedsoftware BRIXXonline is dat beheertaken zo veel mogelijk geautomatiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan: het maken van huurovereenkomsten, digitaal ondertekenen, factureren, indexeren, betalingen verwerken, herinneringen versturen, verhuurafrekeningen maken, servicekostenafrekeningen maken en meer. Wanneer het systeem eenmaal is gevuld, dan werkt het voor je. Hierdoor wordt door onze klanten veel tijd bespaard.” 

S1MONE wordt breed omarmd door de markt 

Mark van Kan (bedenker en eigenaar van S1MONE) over het probleem dat S1MONE oplost: “Naast de storing of schade zelf is er niets zo vervelend als dat je niet op de hoogte bent van de status van je melding.” Door zijn achtergrond in technisch beheer weet hij als geen ander hoeveel tijd je kwijt bent aan de afhandeling van meldingen van huurders en eigenaren van vastgoed. S1MONE kreeg in 2019 dan ook vrij snel voet aan de grond in de vastgoedbranche, later gevolgd door leasing en VvE-beheer. Inmiddels is de tool zo breed omarmd dat ieder klantcontactcenter een potentiële afnemer is. “Foutieve contactgegevens, dubbele meldingen en onnodige herhaalbezoeken van een medewerker maken het proces vaak nóg complexer met de bijbehorende frustraties bij alle betrokkenen. De oorzaak is meestal de communicatie.” 

Technische meldingen direct terug te vinden in de beheeromgeving 

De werking van S1MONE binnen BRIXXonline is eenvoudig. In de ruimte of installatie bevindt zich een QR-codesticker. Dit kan bijvoorbeeld een woning, kantoor, parkeergarage of lift zijn. De melder scant de QR-code met de camera van de smartphone en wordt naar WhatsApp geleid. In WhatsApp ontvangt de melder automatisch enkele vragen van de beheerder om een kwalitatief goede melding te kunnen doen. Deze komt direct binnen in het vertrouwde dashboard van BRIXXonline en kan hierin worden afgehandeld door de beheerder. 

Het koppelen van systemen heeft zin! 

Mark van Kan: “We hebben gemerkt dat veel softwareontwikkelaars huiverig zijn om de handen ineen te slaan. Dat is jammer, want door het combineren van expertises bereik je zó veel meer. En je bespaart veel tijd en geld. BRIXXonline is één van de partijen met wie we op een heel prettige manier een mooie data-uitwisseling hebben neergezet. Vastgoedbeheerders kunnen hiermee écht het verschil maken.” Naast persoonlijk klikt het ook technisch goed: beide softwaresystemen werken veilig en in de cloud, zodat vastgoedbeheerders altijd en overal over hun actuele gegevens kunnen beschikken. 

Brick Vastgoed tevreden eerste gebruiker van koppeling 

Vastgoedbeheerders zijn enthousiast over de samenwerking tussen BRIXXonline en S1MONE. Nick Britstra van Brick Vastgoed beet het spits af: “Het afhandelen van storingen en klachten kost veel tijd. Tijd die ten koste gaat van andere werkzaamheden, zoals inspecties, advies en aandacht voor onze huurders en opdrachtgevers. Door ons administratief beheer te automatiseren met vastgoedbeheersysteem BRIXXonline en het merendeel van de meldingen van huurders uniform met S1MONE af te handelen ontstaat er ruimte. Nu BRIXXonline en S1MONE een samenwerking zijn aangegaan en er via een koppeling gegevens worden uitgewisseld, werken we efficiënter en zijn onze rapportages richting onze opdrachtgevers nóg completer.” 

Meer informatie? 

www.s1monegroup.com 
Mark van Kan, directeur
E: mark@s1monegroup.com, T: 06 24704572
Of neem contact op met BRIXXonline. 

Door: Tim Kreijne
Delen:

Gerelateerde berichten