Tim Kreijne Accountmanager

Tim Kreijne

Accountmanager

“Ik ben Tim Kreijne, geboren en getogen in het bruisende Amersfoort. Als accountmanager bij BRIXXonline ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en sta ik klaar om onze klanten te ondersteunen en te voorzien van de beste service.

Buiten mijn werk geniet ik vaak van de gezelligheid van de binnenstad van Amersfoort, waar ik graag tijd doorbreng met vrienden. Daarnaast ben ik actief bezig met mijn eigen vastgoed, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Stilzitten is niets voor mij, altijd in beweging!

Mijn carrière begon bij een Skoda Dealer in Amersfoort, waar ik vanaf jonge leeftijd ervaring opdeed in de autoverkoop. Na 12 jaar won mijn interesse in vastgoed het van de autobranche, waardoor ik de switch maakte.

Wat mij zo aanspreekt in het werken bij BRIXXonline is de mogelijkheid om onze klanten te helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren, waardoor ze tijd en geld besparen. Het is inspirerend om te zien hoe succesvol onze klanten zijn, en ik vind het geweldig om hen hierbij te ondersteunen en zelf ook continu te blijven leren en groeien”.

Terug naar overzicht