Stijn Habekotté

Software Engineer

Ik ben Stijn Habekotté, een gepassioneerde softwareontwikkelaar bij BRIXXonline. Mijn reis in de wereld van technologie begon toen ik mijn Bachelor HBO ICT afrondde aan het Windesheim in Zwolle.

Voorheen heb ik mijn vaardigheden verfijnd bij een high-tech MKB-bedrijf in Harderwijk, waar ik als full-stack softwareontwikkelaar werkte. Daar beheerde ik ook de infrastructuur, wat mijn kennis en ervaring verbreedde.

Naast mijn werk bij BRIXXonline, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd naar allerlei soorten muziek te luisteren. Ik ben ook een fervent gamer en geniet ervan om met vrienden te spelen op zelfgebouwde computers. Mijn passie voor craft bier en lekker eten vult mijn leven met genot en avontuur.

Wat ik zo waardeer aan het werken bij BRIXXonline is de diversiteit in ontwikkeltaken. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waarbij ik constant nieuwe dingen leer. Het uitzoekwerk en de mogelijkheid om problemen op te lossen zijn aspecten van mijn werk waar ik echt van geniet. Bovendien waardeer ik de sterke collegialiteit binnen ons team, wat een stimulerende en ondersteunende omgeving creëert.

Kortom, bij BRIXXonline kan ik mijn passie voor softwareontwikkeling combineren met een inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Terug naar overzicht