Stephanie Buitendijk-Peters

Officemanager

Ik ben Stephanie Buitendijk-Peters en werk sinds november 2023 bij Metafoor Software als Officemanager. Als officemanager draag ik de verantwoordelijkheid voor de soepele werking van het kantoor. Mijn taken omvatten het coördineren van dagelijkse activiteiten, het beheren van agenda’s, het organiseren van vergaderingen en het assisteren van het management, ook voer ik administratieve en facilitaire taken uit. Kortom, aan afwisseling geen gebrek.

Hoewel ik opgeleid ben tot secretaresse ben ik jaren als zelfstandig ondernemer actief geweest in de catering. Mijn passie ‘koken’ is naast mijn werk als secretaresse altijd een goede tegenhanger geweest om creatief bezig te zijn. Nu ben ik blij om mijn kwaliteiten in te kunnen zetten in een team met fijne collega’s.

Metafoor Software is elke dag bezig is om goede service te bieden aan onze klanten zodat ze optimaal met ons pakket kunnen werken. Het leuke aan deze baan is om te zien hoe dit jonge team collega’s enthousiast en gedreven bezig is om het automatiseren van vastgoedbeheer zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Balans zoeken in werk en privé vind ik belangrijk; ik geniet van het leven samen met mijn man, gezin en onze vrienden. Ik heb graag een tafel vol mensen thuis waar ik voor kook!

Nu ik ‘oma’ ben, ben ik me steeds meer bewust van het goede leven wat we hier genieten in Nederland en weet dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij en werk als vrijwilliger; op dit moment houd ik me bezig met het geven van Nederlandse taalles aan vluchtelingen.

Ik ben blij om mee te draaien en onderdeel te zijn van zo’n jong en dynamisch bedrijf als Metafoor Software.

Terug naar overzicht