Laura Schipper – van den Berg

Helpdeskmedewerker

Ik ben Laura Schipper – van den Berg, nieuw bij het fantastische team van BRIXXonline sinds november 2023. Met mijn geweldige collega’s vormen we een hecht team op de helpdesk, en ik kan eerlijk zeggen dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk kom.

Mijn carrière heeft me door verschillende banen geleid, maar één ding is altijd constant gebleven: mijn passie voor klantgerichtheid en service. Ik geloof echt dat het maken van een verschil voor anderen de kern is van waar het allemaal om draait.

Bij BRIXXonline heb ik mezelf als doel gesteld om snel vertrouwd te raken met ons systeem, zodat ik onze gebruikers de best mogelijke uitleg en gebruikerservaring kan bieden. Het is mooi om te zien hoe mijn kennis anderen kan helpen en hun ervaring met ons product kan verbeteren.

Een ander hoogtepunt van mijn dag is onze wandelpauze. Zowel ons team als de collega’s van ons zusterbedrijf Metafoor Vastgoed trekken er samen op uit, en dat zorgt niet alleen voor een band tussen collega’s, maar geeft me ook de kans om even weg te zijn van mijn bureau en mijn middag met frisse energie te beginnen.

Kortom, ik ben Laura, en ik ben ontzettend blij en trots om deel uit te maken van het team van BRIXXonline.

Terug naar overzicht