Jurjen van Bunningen Manager Metafoor Software

Jurjen van Bunningen

Algemeen Manager

Ik ben Jurjen van Bunningen. Als Algemeen Manager ben ik verantwoordelijk voor Metafoor Software, de onderneming achter de vastgoedbeheersoftware BRIXXonline.

Kort nadat ik in 2015 bij Metafoor in dienst kwam, heb ik het initiatief genomen om BRIXXonline te ontwikkelen. Waar ik aanvankelijk het aansturen van de ontwikkelingen, de verkoop én de klantsupport voor mijn rekening nam, is Metafoor Software in de loop van tijd gegroeid tot waar we nu staan. Inmiddels bedienen we met onze software naar tevredenheid een groot aantal vastgoedbedrijven in Nederland. 

Mijn opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde (Vastgoedkunde) heb ik afgrond in 2012. Ervaring met vastgoed heb ik opgedaan bij bedrijven die zich bezighouden met bouw, projectontwikkeling en consultancy.

Wat mij drijft, is de niet-aflatende energie en toewijding van ons team. Elke dag zetten we ons in om onze software te verbeteren en te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben. Deze dynamiek geeft mij, als manager, de motivatie om elke dag met plezier aan het werk te gaan.

Naast mijn professionele leven, vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn gezin en zorg ik voor een gezonde balans door actief te blijven met fitness en padel. Ook het ontdekken van nieuwe plaatsen, of het nu zonnige stranden of besneeuwde pistes zijn, is iets waar ik enorm van geniet.

Bij Metafoor Software streven we ernaar om het verschil te maken, niet alleen voor onze klanten, maar ook binnen ons team. En ik ben er trots op elke dag deel uit te maken van deze reis.

Terug naar overzicht