Sonja van Dijk

Helpdesk-medewerker

 “Ik ben Sonja van Dijk, en ik maak deel uit van het helpdeskteam bij BRIXXonline. Elke dag zet ik me in om onze klanten te ondersteunen, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van onze software. Het is een rol die ik met enorm veel voldoening vervul.

Hoewel ik ben opgeleid in HBO Toerisme, heb ik mijn carrière een andere wending gegeven en ben ik de wereld van HR en opleidingscoördinatie ingedoken. Voordat ik bij BRIXXonline aan de slag ging, heb ik waardevolle ervaringen opgedaan bij de KMM Groep en een vooraanstaande producent van zoute snacks.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dieren; we hebben een hond, katten, kippen, en ik verzorg een paard. Daarnaast heb ik een passie voor het maken van sieraden van goud en zilver. Deze hobby’s zijn voor mij een perfecte afwisseling van mijn werk en stellen me in staat om mijn creativiteit de vrije loop te laten.

Bij BRIXXonline draait het allemaal om het bieden van uitstekende service en ondersteuning. Ik ben trots dat ik elke dag mag bijdragen aan het succes van onze klanten en het verschil kan maken met mijn expertise en enthousiasme”.

Terug naar overzicht